Melding inbraak leidt naar hennepkwekerij

0

Nijmegen – Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag een kleine hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de 15e straat in de wijk De Voorstenkamp. De politie was eigenlijk op zoek naar inbrekers. De 54-jarige bewoonster werd aangehouden.

De politie had een melding doorgekregen dat er zou worden ingebroken in een woning aan de 15estraat in De Voorstenkamp. Er zouden volgens de melder vier personen de woning zijn binnen gegaan. Toen de politie met meerdere eenheden ter plaatse kwam werden de vier niet meer aangetroffen. De omgeving werd ook nog uitgekamd maar de vier werden niet meer aangetroffen.

Wél bleek de bewoonster thuis. Toen de agenten de woning betraden roken zij een wietlucht. Onderzoek in de woning leverde een hennepkwekerij op in één van de slaapkamers. Daar werden 300 stekjes aangetroffen. Op zolder was ook een kwekerij ingericht maar daar was nog niet zo lang geleden geoogst.

De bewoonster van het pand werd aangehouden en de kwekerij werd door een speciaal bedrijf ontmanteld. De politie gaat vandaag verder met het onderzoek en zal proces-verbaal opmaken.

Reacties

reacties

Share.

Leave A Reply